Yalıkavakspor, Avrupa Ligi'nde HH Elite'i tek farkla geçti
- 5 / 1
Hentbol Kadınlar Süper Ligi şampiyonu Yalıkavakspor, EHF Kadınlar Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Danimarka temsilcisi HH Elite'i 25-24 mağlup ederek rövanş öncesinde önemli bir avantaj elde etti.
- 5 / 2
Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada tribünler tamamen dolarken, Yalıkavaksporlu hentbolcular taraftarlarının coşkulu desteğiyle maça hızlı bir başlangıç yaptı. İlk yarı boyunca üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip, soyunma odasına 14-11 önde girdi.
- 5 / 3
Nefes kesen ikinci yarıda Danimarka ekibi HH Elite savunmada sertliğini artırdı ve 21 numaralı oyuncusu Maarschalkeweerd sert müdahalesi nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yalıkavakspor'da ise 4 numaralı oyuncu Reyhan Kaya sakatlık yaşayarak kenara alındı. Maç boyunca kaleci Anca Mihaela Rombescu'nun kritik kurtarışları ve Gülcan Tügel, Edanur Burhan ile Reyhan Kaya'nın hücumdaki etkili performansları galibiyette önemli rol oynadı. Başantrenör Kıvanç Özcan, "Aynı savunma, aynı performans ve aynı istekle Danimarka’da da oynarsak tur atlayarak döneriz. Kızlarımızı tebrik ediyorum, çok iyi bir maç çıkardılar" dedi. Rövanş karşılaşması, 4 Ekim Cumartesi günü Danimarka'nın Horsens kentinde oynanacak.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!
- 15:54Rektör Kibar, gençlerin kariyerine yön vermeye çağırdı
- 15:44İzmir'de dehşet anları! İnşaat vincinin parçası işçilerin üzerine düştü, 3 yaralı!










