Wilma Elles, dört aylık oğlu Leon Mirza ile defileye katıldı
- 3 / 1
Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye'deki kariyerine ve özel hayatına dair yeni bir sayfa açtı. 2010 yılında 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi için Türkiye'ye gelen Elles, o tarihten beri ülkemizde yaşamını sürdürüyor ve sanat hayatına devam ediyor.
- 3 / 2
Elles, 2011'de iş insanı Kerem Göğüş ile bir ilişki yaşadı ve 2015'te Milat ve Melodi adlı ikizlerini dünyaya getirdi. Çift, 2019 yılında yollarını ayırdı. Üç yıl sonra, avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenen Elles, 5 Ekim 2023'te üçüncü çocuğu Manolya Tiara'nın doğumuyla yeniden anne oldu.
- 3 / 3
Ekim 2025'te dördüncü kez anne olan Wilma Elles, geçtiğimiz günlerde IF Wedding Fashion İzmir-19. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda düzenlenen bir defilede podyuma çıktı. Elles, bu özel etkinliğe dört aylık oğlu Leon Mirza'yı da götürdü. Podyumda yer alırken, oğlu kuliste pusetinde uyuyordu, bu da onun hem profesyonel hem de annelik rollerini bir arada yürüttüğünü gösterdi.
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü









