Volkan Demirel'den dikkat çeken yorum: Galatasaray bizim için önemli değil!
- 5 / 1
Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
- 5 / 2
Demirel, rakiplerinin durumuyla ilgili yaptığı yorumda, 'Galatasaray’ın durumu bizi ilgilendirmiyor. Kimin oynayıp oynamayacağı hakkında birçok söylenti var, ama ben bunlara hiç bakmıyorum.' ifadelerini kullandı. Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu kritik maç için hazırlıklarını sürdürüyor.
- 5 / 3
Volkan Demirel, Galatasaray maçının kendi takımları açısından büyük bir önem taşıdığını vurgularken, rakiplerine saygı duyduklarını belirtti. 'Galatasaray’ın oyununu iyi tahmin edebiliyoruz. Onlar kazanmak isteyecek ve Türkiye’nin en iyi kadrolarından birine sahipler.' şeklinde konuşan Demirel, takımının Başakşehir maçındaki başarılı performansına da atıfta bulundu. Antalya'da fiziksel olarak kendilerini geliştirmek için bir program uyguladıklarını ekledi.
- 5 / 4
Demirel, Galatasaray karşısında nasıl bir strateji izleyeceğine dair düşündüklerini ifade etti. 'Elimdeki kadroyla Galatasaray’a karşı nasıl bir plan uygularım, nasıl etkili olurum diye düşünüyorum. Takımımın bu mücadelede en iyi performansı sergileyeceğine inanıyorum.' diyerek güvenini dile getirdi.
- 5 / 5
- 00:41Altın hayaliyle 50 bin kişi oksijensiz dağ kentinde yaşıyor
- 00:30Patlama nedeniyle Netanyahu canlı yayını kesmek zorunda kaldı
- 00:20Tekirdağ'da otomobil refüje ve direklere çarptı: 1 yaralı
- 00:13MARTI LA PERLA’DAN FESTİVAL TADINDA MUHTEŞEM SEZON FİNALİ
- 00:10Donmuş toprakların çözülmesi ulaşım hatlarını tehdit ediyor











