Van'da şehit gazi yakınlarının durumu ele alındı
- 3 / 1
Şehit Gazi Eğitim Sendikası Genel Başkanı Tayyip Dalgın, Van'da bir dizi temas gerçekleştirdi. 3 günlük programında sendika temsilcileriyle görüşen Dalgın, kamu kurumlarındaki uygulamaları ve şehit yakınlarının çalışma şartlarını değerlendirdi.
- 3 / 2
Dalgın, terörle mücadelede devletin yanında olduklarını belirterek, 'Terörsüz bir Türkiye istiyoruz. Ancak bu basit bir mesele değil. Devletin güçlü kurumları ve liderleri var. Devlet işini yapar, bizim görevimiz devletimizin yanında olmaktır. Ancak halkı tahrik eden sözde siyasetçileri izlemek zorunda kalmamalıyız. Bu hassas süreçte herkes üslubuna dikkat etmelidir. Sendikamız hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir; ne bir konfederasyona bağlıyız ne de bir oluşumun içindeyiz. Sadece devletimize ve kurumlarına bağlıyız.' dedi.
- 3 / 3
Kamu kurumlarında şehit ve gazi yakınlarının istihdamına ilişkin konuşan Dalgın, Van'daki bazı kamu kurumlarında şehit ve gazi ailelerinin çalışmadığını, bazı kurum müdürlerinin bu konuda saygısızca davrandığını belirtti. 'Babasını, kolunu, bacağını bu vatana feda etmiş bir aileye, ‘neden çalışmıyor’ demek büyük bir terbiyesizliktir. Bu ülkede şehit yakını normal bir memurdan daha çok çalışır, çünkü o devleti, milleti için bedel ödemiştir.' diye ekledi.
- 17:01Satranç tutkunları Aliağa'da buluşuyor: 30. Geleneksel Kyme Satranç Turnuvası başlıyor!
- 16:51Aydın'da sinekle mücadele idari yargıya taşındı
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu









