Van'da 15 Temmuz anması: Şehitler unutulmadı
- 4 / 1
Van'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar düzenlendi. Fetullahçı Terör Örgütü'nün milli iradeye el koyma girişiminin 10'uncu yıl dönümünde, Türkiye'nin 81 ilinde olduğu gibi Van'da da ilk olarak şehit mezarları ziyaret edildi.
- 4 / 2
Şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen yemekte, unutulmaz anlar paylaşıldı. Yemekte, şehitlerin anısı için dualar edildi ve hatıralar tazelendi. Ardından, Yukarı Norşin Camisi'nde mevlit programı gerçekleştirildi.
- 4 / 3
Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, meşaleli yürüyüş düzenlendi. Yeni Emniyet Kavşağı'nda bir araya gelen binlerce kişi, İskele Caddesi üzerinden yürüyerek Beşyol Meydanı'na ulaştı. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Kuran-ı Kerim tilavetiyle dualar edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması dinletildi ve protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Etkinlik, tüm camilerde sela okunmasıyla sona erdi.
- 4 / 4
- 13:08İzmir otogarında peynir bidonunda metamfetamin ele geçirildi
- 12:58Marmaris'te atık malzemelerle sanat sergisi açıldı
- 12:48Tavşanlı'da Bed’i Besmele geleneği yeniden canlandırıldı
- 12:38Samsun'da motosikletli sağlık ekipleri 90 saniyede vakaya ulaşıyor
- 12:28Bodrum FK teknik direktörü galibiyet serisini sürdürmek istiyor










