Vali Çiftçi, down sendromlu Kısmet'e söz verdiği hediyeyi verdi: Sevgi engel tanımıyor!
- 6 / 1
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, down sendromlu Kısmet Pala ile sıcak ve neşeli bir buluşma gerçekleştirdi. Kısmet Pala, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sosyal medya üzerinden esprili bir dille, "Valim, hediyem nerede?" diyerek Vali Çiftçi'ye seslenmişti.
- 6 / 2
Bu içten çağrıya kayıtsız kalmayan Vali Çiftçi, Şenkaya ilçesi ziyaretinde Kısmet'e beklediği hediyesini takdim etti. Bu anlamlı buluşma, sevgi ve samimiyetin hiçbir engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
- 6 / 3
Erzurum Valiliği tarafından paylaşılan ve o anları yansıtan video, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve beğeni topladı. Paylaşımda, "Bu güzel diyalog, sevginin, samimiyetin ve tebessümün hiçbir engel tanımadığını bir kez daha gösterdi" ifadeleri kullanıldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 15:33Kandıra'da yol yenileme ihalesi için geri sayım başladı
- 15:26Avustralya'dan dev proje: Milyonlarca insanın su sorunu kökten çözülüyor
- 15:19Yıldırım’da kurban alanlarında hijyen seferberliği sürüyor
- 15:12Japonya'dan gelen şok haber, küresel piyasaları tetikte bekletiyor: Para basma geri mi dönüyor?
- 15:06Tom Barrack'ın görev süresi doluyor ama etkisi devam edecek









