Üst geçit ayağının dibindeydi, ama o yolu seçti: Mucize eseri kurtuldu!
- 4 / 1
Bursa'da akılalmaz bir olay yaşandı. 100 metre ileride bulunan üst geçidi kullanmak yerine, araç trafiğinin aktığı ana yoldan karşıya geçmeye çalışan bir kişi, otomobilin çarpmasıyla ölümden döndü.
- 4 / 2
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Ulubatlı Hasan Bulvarı'ndaki Merinos Parkı'nın kuzey girişi önünde sabah 05.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 36 yaşındaki M.M.Ö. isimli şahıs, sadece 100 metre ileride bir üst geçit olmasına rağmen, araçların seyrek geçtiği bir anı yakalayarak ana yoldan karşıya geçmeye karar verdi.
- 4 / 3
Karşıya geçmeye çalıştığı esnada, 16 AIA 707 plakalı otomobilin sürücüsü Ş.S.T. tarafından çarpıldı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan M.M.Ö.'ye ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı ve ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada otomobilin ön camı da kırılırken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
- 4 / 4
- 06:18Bankacılık kasaları doldu: Mevduat 31 trilyonu aştı, ama dolar hesabı küçüldü
- 06:08Sherwood Ormanı'nın simgesi Büyük Meşe, turistlerin etkisiyle hayata veda etti
- 05:58Tavukçuluk devleri sanayide kan kaybediyor, devler sıralamada dibe vurdu
- 05:48TÜSİAD: Enflasyon sosyal adaleti tehdit ediyor
- 05:38Emekliye yeni hayal kırıklığı: Meclis'ten ret, sahadan isyan var









