Uşak'ta üreticilerle köy ziyaretleri sürüyor

  • 5 / 1 Uşak'ta üreticilerle köy ziyaretleri sürüyor 0

    Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilerle ve hayvancılıkla uğraşanlarla doğrudan temas kurmak amacıyla düzenlediği köy ziyaretlerini sürdürüyor. Bu buluşmalarda üreticilerin sorunları ve talepleri dinleniyor.

  • 5 / 2 Uşak'ta üreticilerle köy ziyaretleri sürüyor 1

    İl Müdürü Serkan Bilir ve beraberindeki heyet, her hafta farklı köylerde çiftçilerle bir araya gelerek tarımsal ve hayvansal üretimle ilgili konuları yerinde inceliyor. Hayvan sağlığı, beslenme, sürü yönetimi, biyogüvenlik ve tarımsal destekler gibi konularda üreticilere bilgilendirme yapılıyor.

  • 5 / 3 Uşak'ta üreticilerle köy ziyaretleri sürüyor 2

    Ziyaretler sırasında üreticilerin karşılaştığı güçlükler, ihtiyaçlar ve dile getirdikleri talepler dinleniyor. Bu geri bildirimler doğrultusunda çözüm önerileri geliştiriliyor. Tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini ve verimliliğini artırmak amacıyla bu saha buluşmalarının devam edeceği belirtildi.

  • 5 / 4 Uşak'ta üreticilerle köy ziyaretleri sürüyor 3

  • 5 / 5 Uşak'ta üreticilerle köy ziyaretleri sürüyor 4