Uşak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam son yolculuğuna uğurlandı
- 6 / 1
Uşak'ta dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 80 yaşındaki Mehmet Karaman, köyünde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Törende, kazayı yara almadan atlatan eşi Ayşe Karaman ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
- 6 / 2
Kaza, Eşme-Uşak kara yolu üzerindeki Ahmetler köyü yakınlarında gerçekleşti. B.S.F. isimli sürücünün idaresindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Karaman, Ramazan Dulay ve eşi Ayşe Dulay'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yayalar yola savruldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Karaman ve Ayşe Dulay'ın hayatını kaybettiğini, Ramazan Dulay'ın ise ağır yaralı olduğunu tespit etti. Ramazan Dulay, Eşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
- 6 / 3
Mehmet Karaman için Ahmetler köyünde cenaze töreni düzenlendi. Evde helallik alınmasının ardından köy camisinde kılınan cenaze namazıyla Karaman, gözyaşları içinde defnedildi. Törene, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Eşme Kaymakamı Mustafa Görmüş, Eşme İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Tırpancı, AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar ve yakınları katıldı. Kazada hayatını kaybeden Ramazan Dulay ve eşi Ayşe Dulay'ın cenazeleri ise, yurt dışındaki yakınlarının katılımı için yarın toprağa verilecek.
- 6 / 4
Kazada hayatını kaybedenlerin ve kazadan kurtulan Ayşe Karaman'ın, karşıdaki komşularına misafirliğe gitmek için yolu kullandıkları öğrenildi. Bu durum, olayın trajik boyutunu daha da artırdı.
- 6 / 5
- 6 / 6
- 04:19İnsan hatası çölde sıra dışı bir gayzer yarattı
- 04:09Black Rock Çölü'nde insan hatası sonucu gayzer oluştu
- 04:00Bodrum Dereköy’de yangın paniği: Alevler evlere sıçradı
- 03:59İspanya'da 52 yıl önce salınan yengeçler ekosistemi tehdit ediyor
- 03:49Dondurma tadımcısı arayan marka, Türkiye'den de başvuru kabul edecek










