Uşak'ta orman yangını sürüyor: Ketenlik köyü tahliye edildi

  • 6 / 1 Uşak'ta orman yangını sürüyor: Ketenlik köyü tahliye edildi 0

    Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Ketenlik köyünde başlayan ve devam eden orman yangınında, tahliye edilen köyde hasar tespit çalışmaları başladı. Havadan 5 helikopter, karadan ise 31 arazöz, çok sayıda iş makinesi, itfaiye ekipleri ve 412 personel yangına müdahale ediyor.

  • 6 / 2 Uşak'ta orman yangını sürüyor: Ketenlik köyü tahliye edildi 1

    Yangın nedeniyle Ketenlik köyünde Horzumlar, Tekeli, Erice ve Gerdanlar mevkilerindeki evler tahliye edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, yangından zarar gören yapılarda hasar tespit çalışmalarına başladı. Uşak Valisi Naci Aktaş, bölgeye gelerek Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle ve İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz'den bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

  • 6 / 3 Uşak'ta orman yangını sürüyor: Ketenlik köyü tahliye edildi 2

    Yoğun mücadeleye rağmen, zaman zaman şiddetini artıran rüzgar, ekiplerin çalışmalarını zorlaştırıyor. Yangının söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

  • 6 / 4 Uşak'ta orman yangını sürüyor: Ketenlik köyü tahliye edildi 3

  • 6 / 5 Uşak'ta orman yangını sürüyor: Ketenlik köyü tahliye edildi 4

  • 6 / 6 Uşak'ta orman yangını sürüyor: Ketenlik köyü tahliye edildi 5