Ünye'de motosiklet yayaya çarptı: İki kişi yaralandı
- 4 / 1
Ordu'nun Ünye ilçesinde, bir motosikletin yayaya çarpması sonucu iki kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, yaralılar hastaneye kaldırıldı.
- 4 / 2
Kaza, Liseler Mahallesi'ndeki Akkuş-Niksar Caddesi üzerinde meydana geldi. Y.G. (26) isimli sürücünün kullandığı 52 HK 825 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan C.A. (56) isimli yayaya çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki kişi de yere savruldu.
- 4 / 3
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri ulaştı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 4 / 4
- 02:00100'den fazla şirket siber saldırılara karşı ortak hareket ediyor
- 01:50Küba'nın güneş enerjisi yatırımları elektrik krizini çözmüyor
- 01:39Küba'da güneş paneli yatırımları elektrik kesintilerini önleyemedi
- 01:30Rainmaker, bulut tohumlama ile su üretiminde önemli bir başarı elde etti
- 01:19Küba'da güneş enerjisi yatırımları kesintileri durduramadı










