Ünye'de Kaza: Yaşlı Kadın Ağır Yaralı
- 4 / 1
Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir yaşlı kadın ağır yaralandı. Kaza, Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi'nde saat 13.00 sıralarında yaşandı.
- 4 / 2
55 KC 553 plakalı hafif ticari araç ile 55 KR 132 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, hafif ticari araç kaldırımda bekleyen 71 yaşındaki Gönül Kuru'ya çarptı. Olay yerinde bulunan bir doktor, ağır yaralanan kadına ilk müdahaleyi yaparak kalp masajı uyguladı.
- 4 / 3
Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Gönül Kuru'nun ekmek aldıktan sonra kaldırımda beklediği görülüyor. Sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını özel hastaneye kaldırdı. Hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 55 KC 553 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Dursun D.(49), 55 KR 132 plakalı otomobilin sürücüsü ise Saadettin Y.(74) olarak tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 4 / 4
- 01:50Küba'nın güneş enerjisi yatırımları elektrik krizini çözmüyor
- 01:39Küba'da güneş paneli yatırımları elektrik kesintilerini önleyemedi
- 01:30Rainmaker, bulut tohumlama ile su üretiminde önemli bir başarı elde etti
- 01:19Küba'da güneş enerjisi yatırımları kesintileri durduramadı
- 01:10Kamu bankaları kredi faizlerinde indirim yapacak










