Ünye'de apartman alevlere teslim oldu, panik anları kamerada
- 6 / 1
Ordu'nun Ünye ilçesinde bir apartmanın zemin katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda can kaybı yaşanmazken, bir kişi merdivenle kurtarıldı.
- 6 / 2
Çınarlık Mahallesi Fatalis Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın zemin katında, Mevlüt Koyun'a ait dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler ve yükselen dumanlar, apartman sakinlerini alarma geçirdi. Bina sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
- 6 / 3
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, hızla yangına müdahale etti. Ekipler bir yandan alevleri söndürmeye çalışırken, yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalan ve panik yaşayan bir kadın, itfaiye aracının merdiveni kullanılarak güvenli bir şekilde aşağı indirildi. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından yangın tamamen söndürüldü. Yangın sonucu dairede maddi hasar meydana geldiği belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor










