Ümraniye'de nalbur dükkanında çıkan yangın binayı sardı
- 4 / 1
İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın zemin katındaki nalbur dükkanında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek üst katlara yayıldı.
- 4 / 2
Olay, saat 19.00 sularında Namık Kemal Mahallesi Talat Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, alevlerin hızla yayılması sonucu binanın tamamını tehdit eder hale geldi. Dükkandaki yoğun duman ve duyulan patlama sesleri çevredeki vatandaşları tedirgin etti.
- 4 / 3
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süren yoğun bir müdahalenin ardından yangını kontrol altına almayı ve söndürmeyi başardı. Yapılan ilk incelemelere göre yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, binada önemli ölçüde maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yangının çıkış nedenine dair detaylı bir inceleme başlatıldı.
- 4 / 4
- 16:0915 Temmuz gecesi herkes efe kesildi: Başkan Çerçioğlu'ndan duygu yüklü o paylaşım
- 16:00Başkan Pehlivan: 'Bu birlik sonsuza dek sürecek
- 15:51Erciş'te akrabalar birbirine girdi: Arazi kavgası 8 cana mal oldu
- 15:41Venezuela'da depremler sonrası can kaybı 4 bin 500'ü aştı
- 15:31Başkan Akın'dan 15 Temmuz ruhuna vurgu: 'Millet iradesi her şeyin üstündedir











