Ümraniye'de nalbur dükkanında çıkan yangın binayı sardı
- 4 / 1
İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın zemin katındaki nalbur dükkanında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek üst katlara yayıldı.
- 4 / 2
Olay, saat 19.00 sularında Namık Kemal Mahallesi Talat Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, alevlerin hızla yayılması sonucu binanın tamamını tehdit eder hale geldi. Dükkandaki yoğun duman ve duyulan patlama sesleri çevredeki vatandaşları tedirgin etti.
- 4 / 3
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süren yoğun bir müdahalenin ardından yangını kontrol altına almayı ve söndürmeyi başardı. Yapılan ilk incelemelere göre yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, binada önemli ölçüde maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yangının çıkış nedenine dair detaylı bir inceleme başlatıldı.
- 4 / 4
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!










