UMKE, kar kış demeden 100 yaşındaki hastaya umut oldu
- 4 / 1
Bingöl’de UMKE ekipleri, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kara yolu ulaşımının kapalı olduğu bir köye ulaşarak 100 yaşındaki diyaliz hastasını hastaneye götürdü.
- 4 / 2
Merkeze bağlı Kırkağıl Küme Evleri bölgesinde yaşayan K.Ç. isimli 100 yaşındaki kadın hasta, rahatsızlanınca acil yardım çağrısı yapıldı. Olay yerine paletli UMKE aracı yönlendirildi. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın imkânsız hale geldiği bölgeye UMKE ekipleri, tam paletli araçlarıyla ulaşmayı başardı.
- 4 / 3
Ekipler, ilk değerlendirmelerin ardından hastayı 112 Acil Sağlık ambulans ekiplerine güvenli bir şekilde teslim etti. Daha sonra K.Ç., tedavi için Bingöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Zorlu kış şartlarına ve olumsuz hava koşullarına rağmen UMKE, vatandaşların umudu olmaya devam ediyor.
- 4 / 4
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!










