Uçak bakım astsubayının baba ocağına gelişi: Yürekleri dağlayan veda yolculuğu
- 3 / 1
Azerbaycan'dan dönüşü sırasında geçirdiği elim bir kaza sonucu şehit düşen Hava Uçak Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş İlker Aykut'un naaşı, memleketi Tekirdağ'ın Muratlı ilçesine bağlı Kırkkepenekli Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.
- 3 / 2
Askeri bir törenle yola çıkan şehidin cenazesi, konvoy eşliğinde Muratlı ilçesine ulaştı. Kırkkepenekli Mahallesi girişinde toplanan kalabalık bir vatandaş grubu, şehidin naaşını taşıyan konvoyu gözyaşları ve dualarla karşılayarak aileye desteklerini iletti. Bu anlar, yürekleri dağlayan duygu dolu bir tablo oluşturdu.
- 3 / 3
Baba ocağına getirilen şehidin naaşı, ailesi ve mahalle sakinleriyle son kez vedalaştı. Derin bir acı yaşayan aileye, mahalle sakinleri de bu zor günde omuz vererek acılarını paylaştı. Şehit İlker Aykut'un cenaze namazı, cuma namazını müteakip kılınacak ve ardından Kırkkepenekli Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.
- 14:53Bakan Fidan'dan İsrail'e dikkat çekici teklif: Filistin'i tanıyın, destek artar
- 14:46Ukrayna'dan Rusya'ya nefes kesen darbe: Nükleer taşıyıcılar böyle küle döndü!
- 14:39Mattia Messina Denaro'nun 232 milyon dolarlık mirası devlete geçti
- 14:31Bayındır'da horoz dövüşü ringi dağıtıldı: 3 kişi yakalandı
- 14:24Çin'in Geely'si, 450 bin liralık elektrikli otomobille Avrupa pazarını sarsıyor









