Tuzla tersanesi'nde 'yat' alevlere teslim! Yangın paniği ve şok anlar...
- 4 / 1
Tuzla'da bulunan bir yat üretim tesisinde çıkan yangın, çalışanlar arasında kısa süreli bir paniğe yol açarken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
- 4 / 2
Olay, saat 10.30 sularında Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi Nuh Yat Sanayi Sitesi A Blok 3'teki Mengiyay Yachts firmasına ait tersanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yapımı süren NB 113 isimli yatın başaltı zincirlik bölümünde kaynak makinesinden sıçrayan kıvılcımlar yangını başlattı. Parlama ve ardından yükselen yoğun dumanlar, tesis çalışanları arasında kısa süreli bir panik havası estirdi.
- 4 / 3
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, soğutma çalışmaları da titizlikle yürütüldü. AFAD ekipleri ise olası bir tehlikeye karşı gaz ölçümü gerçekleştirdi. Yangının çıkış nedenine ilişkin polis incelemesi başlatıldı. Bu sırada, olay yerinde görüntü almak isteyen basın mensuplarının bazı çalışanlar tarafından engellenmeye çalışılması ve bir çalışanın basın mensubuna hakaret edip aracını üzerine sürdüğü iddiaları olaya gölge düşürdü.
- 4 / 4
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı









