Türkiye Yüzyılı Buluşmaları: 81 il ve 973 ilçede vatandaşlarla buluşma
- 5 / 1
AK Parti teşkilatları, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında İstanbul'un 39 ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcıları, MKYK üyeleri, Bakanlar, İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, milletvekilleri ve diğer parti yetkilileri, bu buluşmalarda yer aldı.
- 5 / 2
- 5 / 3
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Türkiye Yüzyılı buluşmalarının 81 il ve 973 ilçede gerçekleştirildiğini, vatandaşların fikirlerini ve önerilerini aldıklarını belirtti. Beykoz'daki programda, İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ve Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel de Büyükgümüş'e eşlik etti.
- 5 / 4
- 5 / 5
İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ise, 283 grup halinde oluşturulan 2 bin 830 kişilik bir heyetle 961 mahallede 1700 program düzenlendiğini, ekonomi ve hükümet projelerinin yanı sıra ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini de vatandaşlara aktardıklarını dile getirdi. Sokak sokak, cadde cadde vatandaşlarla buluşmayı hedeflediklerini vurguladı.
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!










