Türkiye ve Kazakistan, 13 önemli anlaşma imzaladı
- 6 / 1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana ziyareti sırasında Türkiye ile Kazakistan arasında toplamda 13 anlaşma imzalandığını duyurdu.
- 6 / 2
Astana'da devam eden temasları çerçevesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile bir araya geldi. İkili görüşmenin ardından düzenlenen nişan takdimi töreninde Erdoğan, ilk kez Hoca Ahmet Yesevi Nişanı ile onurlandırıldı. Bu onur, iki ülke arasındaki dostluğun bir sembolü olarak değerlendiriliyor.
- 6 / 3
Törende, Türkiye ve Kazakistan hükümetleri arasında Yatırımların Teşviki ve Korunması Anlaşması gibi çeşitli önemli anlaşmalar imzalandı. Ayrıca, Kazakistan tarafından 6 Şubat depremlerinde zarar gören Gaziantep Nurdağı'nda yeni yapılan Hoca Ahmet Yesevi Okulu'nun uzaktan açılışı da gerçekleştirildi. Bu anlaşmalar, iki ülke arasındaki işbirliğini daha da güçlendirecek adımlar olarak öne çıkıyor.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 16:38Efeler Yolu Ultra Trail'de 8 ülkeden 264 sporcu bir araya geliyor
- 16:28Muğla'nın ihracatı Nisan'da parladı: Ege'de yükseliş sürüyor
- 16:19Aydınlı sporcular, Uşak'tan madalya ile döndü
- 16:09Kamu ihalelerinde fırsatları kaçırmayın: DMO tedarik sistemi Manisa'da mercek altına alındı
- 15:59İzmir'de sanat buluşması: 120 galeri ve 1600 sanatçı eserlerini sergiliyor










