Tuğba’nın geleneksel lokum günleri başladı, lezzetler sofralara dönüyor
- 6 / 1
Aydın merkezli Tuğba Kuruyemiş, Türkiye genelindeki 127 şubesinde 'Geleneksel Lokum Günleri'ni başlattı. 15 Şubat'a kadar sürecek olan bu etkinlikte, 6 asırlık Türk geleneği olan lokumun tanıtımı yapılacak.
- 6 / 2
Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan lokum, Tuğba Kuruyemiş'in öncülüğünde yeniden sofralarda yer alacak. Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, bu lezzetin bir değer olduğunu ve onu yaşatmak için çalıştıklarını belirtti. Her yıl düzenledikleri tanıtım tadım günleriyle, Türk Lokumu'nu tanıtmayı amaçladıklarını vurguladı.
- 6 / 3
Tonkul, lokumun kültürel bir miras olduğunu ve genç neslin bu geleneği tanıması gerektiğini ifade etti. Son yıllarda gençlerin yabancı tatlara yönelmesi sonucu kendi kültürel lezzetlerinden uzaklaştığını belirten Tonkul, bu kampanyayı geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Fiyatların en alt seviyeye çekildiğini ve Türk Lokumu'nun kültürel kimliğine sahip çıkmanın önemli bir sorumluluk olduğunu dile getirdi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 02:49AB, dondurulmuş Rus varlıklarının kullanımını tartışıyor
- 02:39Dünyanın büyük şehirleri zemine batıyor
- 02:29İngiltere'de kripto yatırımcıları 240 yeni milyoner yarattı
- 02:19İngiltere havalimanlarında veri sızıntısı: 8,7 milyon müşteri etkilendi
- 02:10Yapay zekâ ajanları, Hugging Face'e siber saldırı düzenledi










