Trabzon'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
- 6 / 1
Trabzon'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yıl dönümü, Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören devam etti.
- 6 / 2
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Zeki Eren ve protokol üyeleri törene katıldı. Vali Yıldırım, yaptığı konuşmada büyük zaferin 103. yıl dönümünü birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. 19 Mayıs 1919'da başlayan bağımsızlık mücadelesinin 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zaferle sonuçlandığını ve bu zaferin millete güç verdiğini vurguladı.
- 6 / 3
17. Komando Tugay Komutanlığından Üsteğmen Furkan Aşçı'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından folklor ve karate gösterileri düzenlendi. Resmi geçit töreniyle sona eren kutlamalar, coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 23:25Berlin'de çöp toplayan turistlere özel ödüller sunulacak
- 23:16Bağcılar'daki iş yerinde büyük yangın: İSTOÇ alevlere teslim oldu!
- 23:08İzmir'de tarihi eser kaçakçılığına büyük darbe: 203 eser ele geçirildi
- 22:59Aksaray'da Kamyon Dolusu Kaçak Gıda Ele Geçirildi: 4 Ton Ürün İmha Edildi
- 22:50Korsan nakliyecilere dikkat: Eşyalarınızı yükledikten sonra dikkat edin!









