Tokat’ta üniversite takımları salon futbolunda kıyasıya mücadele etti

  • 5 / 1 Tokat’ta üniversite takımları salon futbolunda kıyasıya mücadele etti 0

    Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG Salon Futbolu grup müsabakaları, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin ev sahipliğinde başladı. 6-8 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyonda, farklı üniversitelerden sporcular büyük bir heyecanla mücadele ediyor.

  • 5 / 2 Tokat’ta üniversite takımları salon futbolunda kıyasıya mücadele etti 1

    Turnuvanın açılış karşılaşmalarında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile karşılaştı. Gol düellosuna sahne olan bu mücadelede TOGÜ, rakibini 10-8 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Kadınlar müsabakaları da heyecanla devam etti; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi'ni 3-2 yenmeyi başardı.

  • 5 / 3 Tokat’ta üniversite takımları salon futbolunda kıyasıya mücadele etti 2

    Kadınlar kategorisinde 4, erkekler kategorisinde ise 3 üniversite yer alıyor. Kadınlar müsabakalarında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Bartın Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi mücadele ederken, erkekler kategorisinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi sahaya çıkıyor. Fair-play ruhunun ön planda olduğu bu organizasyon, üniversiteler arası sportif dayanışmayı güçlendirmek ve genç sporcuların kendilerini göstermeleri için önemli bir platform sunuyor.

  • 5 / 4 Tokat’ta üniversite takımları salon futbolunda kıyasıya mücadele etti 3

  • 5 / 5 Tokat’ta üniversite takımları salon futbolunda kıyasıya mücadele etti 4