Temizlenen balık, çırpınmaya devam etti!
- 3 / 1
İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan Mahallesi'nde, bir balıkçı ilginç bir olay yaşadı. Temizlenen balık, iç organları alındıktan sonra hala hareket etmeye devam etti.
- 3 / 2
Necdet Tarım, mezattan satın aldığı tepegöz cinsi balığı, evde yaklaşık 5 saat bekledikten sonra temizlemeye başladı. İç organlarını temizleyip yıkama işlemi sırasında balık aniden elinden fırladı ve tezgahın üzerine düştü. Tarım, balığın kuyruğunu sallayarak hareket etmeye devam ettiğini cep telefonuyla kaydetti.
- 3 / 3
Balık, çorba yapılmak üzere tencereye konduktan sonra da hareket etmeyi sürdürdü. Tarım, bu olağandışı durum karşısında büyük bir tedirginlik yaşadığını belirtti. Hazırladığı çorbayı içemediğini dile getirirken, balığın pişirme sürecindeki direncinin ıstakoza benzediğini ifade etti. Balıkçı Hikmet Saka ise, tepegöz balığının canlılığını yitirmesinin uzun sürdüğünü ve bu balığın çorbasının oldukça lezzetli olduğunu vurguladı.
- 23:4440 yıllık füze sistemini emekliye ayırıyorlar: Yerine radarlardan kaçabilen nükleer füze geliyor
- 23:35Avrupa'da sıcak hava dalgası vurdu: 3 nükleer reaktör acil kapatıldı
- 23:26NATO'da büyük füze hamlesi: 10 Avrupa ülkesi bir araya geldi
- 23:18Macaristan'da siyasi deprem: Başbakan, Cumhurbaşkanı'nın ipini çekiyor
- 23:09Bilecik’te haşerelere karşı kapsamlı ilaçlama çalışması











