Tekirdağ'da motosiklet alev aldı, sürücü son anda kurtuldu
- 4 / 1
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, seyir halindeki bir motosiklet aniden alev alarak büyük bir tehlike yarattı. O anlar çevredeki kameraya yansıdı ve sürücü, motosikletten hızla atlayarak yanmaktan son anda kurtuldu.
- 4 / 2
Olay, Kemalettin Mahallesi'nde, Salih Omurtak Caddesi üzerindeki Çeşme Durağı yakınlarında gerçekleşti. Belediye yönüne doğru ilerleyen motosiklet, bir anda alev topuna dönüşerek sürücüsünün hayatını tehlikeye soktu. Sürücü, saniyeler içinde motosikletten atlayarak büyük bir facianın önüne geçti.
- 4 / 3
Çevredeki esnaf, yangını fark eder etmez hemen yangın tüplerini alarak müdahale etti. Bu hızlı ve etkili müdahale sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Esnaf Burak Bişkin, motosikletin alev alması üzerine hemen harekete geçtiklerini ve yangını söndürdüklerini belirtti.
- 4 / 4
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı









