Tdv erzurum'da aşure ikramı gerçekleştirdi
- 3 / 1
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Erzurum Kadın Kolları, Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Erzurum İl Müftülüğü ile iş birliği içinde düzenlenen programda, cami cemaatine ve Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine aşure ikram edildi.
- 3 / 2
TDV'nin ikram aracıyla Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki Üniversite Camii, Üniversite Lojman Camii ve Hoca Ahmet Yesevi Kur’an Kursu'nda gerçekleştirilen ikramlarda, vatandaşlar ve öğrenciler geleneksel aşurenin tadına bakarak paylaşmanın ve birlik beraberliğin güzelliğini yaşadılar. Etkinliğin amacı, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve manevi iklimi desteklemek olarak belirtildi.
- 3 / 3
Erzurum İl Müftü Yardımcısı Dr. Sebahattin Erdoğan'ın da katıldığı programda, TDV gönüllüleri ile birlikte aşure ikramında bulunuldu. Yoğun katılım ve gönüllülerin özverili çalışmalarıyla etkinlik büyük bir memnuniyetle sonuçlandı. TDV Erzurum Kadın Kolları yetkilileri, destek veren herkese teşekkürlerini iletti.
- 19:43Sivas'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç, 21 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti
- 19:33Cesaretiyle kahraman oldu, burnuyla bedel ödedi: 69 yaşındaki adamın inanılmaz hikayesi
- 19:24Milas'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale tüm hızıyla sürüyor
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti










