Tavas'ta Uluslararası Halk Dansları Festivali: Binlerce kişi izledi
- 5 / 1
Denizli'nin Tavas ilçesinde düzenlenen 19. Uluslararası Halk Dansları Festivali, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Festivale Rusya, Polonya, Çekya, Kosova ve Gürcistan'dan gelen halk oyunları ekipleri katıldı. Tavas efeleriyle birlikte sergilenen gösteriler, binlerce izleyici tarafından büyük beğeniyle karşılandı.
- 5 / 2
Tavas İlçe Stadyumunda düzenlenen festivalde, farklı ülkelerin kültürel zenginlikleri, birbirinden güzel halk oyunlarıyla sergilendi. Enerjik danslar ve renkli kostümler, izleyicileri büyüledi. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım da gösterileri izledi ve festivale katılımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
- 5 / 3
Festival, sadece kültürel bir gösteri olmaktan öte, farklı ülkelerin halkları arasında bir köprü kurma ve kardeşlik duygularını pekiştirme amacını da taşıdı. Etkinliğin, Tavas ve Denizli için önemli bir kültürel katkı sağladığı ve ilçenin tanıtımına büyük destek olduğu vurgulandı. Başkan Tatık, festivale katılan tüm ekiplere ve izleyicilere teşekkürlerini iletti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 20:40Muğlaspor, dayanıklılık testinden başarıyla geçti
- 20:31Algida kamyoneti devrildi, dondurmalar yola saçıldı: 1 yaralı
- 20:21İnegöl'de rögara düşen keçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
- 20:11Sıcak çarpması ölümcül olabilir: Acilci doktorun hayati uyarıları!
- 20:01Manisa’da kamu alımlarında verimlilik için önemli buluşma










