Taranto 2026 Akdeniz Oyunları'nın açılışı yapıldı
- 3 / 1
İtalya'nın Taranto kentinde düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları, Iacovone Stadyumu'nda gerçekleştirilen bir açılış töreniyle resmen başladı.
- 3 / 2
Açılışta, Türk Bayrağı'nı milli güreşçi Nesrin Baş ve milli yüzücü Emre Sakçı taşıdı. Törende, Taranto'nun tarihi ve denizle olan bağına vurgu yapılarak, mitoloji ve geleceği harmanlayan etkileyici koreografiler ile ışık ve havai fişek gösterileri gerçekleştirildi.
- 3 / 3
Massimo Ferrarese, organizasyonun başkanı olarak yaptığı konuşmada, “Akdeniz diyalogdur, buluşmadır, paylaşmaktır” dedi. Taranto 2026'da 26 Akdeniz ülkesinin yer alacağı belirtilirken, Türkiye 337 sporcu ile 29 spor dalında bu oyunlara katılıyor. Türkiye, Akdeniz Oyunları tarihinde en çok madalya kazanan 4. ülke konumundadır.
- 13:12Kripto piyasası 500 milyar dolarla rekor kırdı
- 13:02Trump'ın ekonomik vaatleri gerçekleşmiyor, ara seçimler yaklaşırken endişeler artıyor
- 12:52ABD borcu 40 trilyon doları aştı, piyasalar Jackson Hole'u bekliyor
- 12:43Yeni hava aracı X-76, dikey kalkış ve yüksek hız hedefli
- 12:33Kedi, kavga sonrası tellere düşüp mahalleli tarafından kurtarıldı










