Talas'ta Zafer Haftası Konseri: Unutulmaz Bir Gece
- 4 / 1
Talas Belediyesi'nin düzenlediği ‘Malazgirt’ten Dumlupınar’a Zafer Haftası Etkinlikleri’ kapsamında, Mevlana Meydan Parkı'nda özel bir konser gerçekleştirildi.
- 4 / 2
Şef Suat Deringöl yönetimindeki Talas Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu ve saz ekibi, ilçe sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Koro, birbirinden güzel eserler seslendirerek meydanı dolduran kalabalığı büyüledi.
- 4 / 3
Konserin ardından konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 1071 Malazgirt Zaferi'nden 1922 Dumlupınar Savaşı'na kadar uzanan zaferlerin önemine vurgu yaptı. Yalçın, ecdada saygı duyduklarını belirterek, 'Bu vatanı onlara borçluyuz' dedi. Ayrıca, Talas Musiki Cemiyeti'nin gönüllü çalışmalarına da övgüde bulundu ve yeni katılımcıları beklediklerini ifade etti. Başkan Yalçın, etkinliklerin zaferleri anmakla kalmayıp yaşatmayı amaçladığını söyledi. Konserde, Suat Deringöl ve ekibinin Başkan Yalçın'a hazırladığı sürpriz şarkı büyük beğeni topladı. Zafer haftası etkinlikleri, 29 Ağustos 2025 Cuma günü saat 20.30'da Yamaç Paraşütü İniş Alanı'nda düzenlenecek Zafer Yolu (Türkülerle Milli Mücadele Konseri) ile sona erecek.
- 4 / 4
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor









