Sürücüsüz araçtan şaşırtan kaza: Otobüs durağına daldı!
- 4 / 1
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde park halindeyken kendi kendine hareket eden bir hafif ticari araç, yol kenarındaki otobüs durağına çarparak maddi hasara yol açtı. Olay anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
- 4 / 2
Darıca'nın Cami Mahallesi Tuzla Caddesi'nde meydana gelen olayda, park halinde duran 41 AZ 112 plakalı hafif ticari aracın, sürücüsü aracın içinde olmadığı halde hareket etmeye başladığı belirtildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle rampa aşağı ilerleyen araç, karşı şeride geçerek yol kenarındaki otobüs durağına çarptıktan sonra durabildi.
- 4 / 3
Şans eseri, kaza sırasında otobüs durağında kimsenin bulunmaması olası bir yaralanmanın önüne geçti. Kazanın etkisiyle durakta hasar oluşurken, araç da zarar gördü. Olayla ilgili soruşturma başlatılıp başlatılmadığına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.
- 4 / 4
Yaşanan ilginç kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde, park halindeki aracın aniden hareketlenerek durağa doğru ilerlediği ve ardından durağa çarptığı net bir şekilde görülüyor.
- 09:52İzmir'in genç beyinleri, geleceğin iş fikirlerini jüriye sundu
- 09:43İZDENİZ'den bayramda Urla ve Mordoğan'a özel seferler
- 09:33Köyceğiz'de üniversiteliler, sektörün duayenleriyle kariyer rotalarını çiziyor
- 09:24Batman'da yasa dışı bahis şebekesine büyük darbe: 122 gözaltı
- 09:14Taşların sırrı çözüldü: Çimento ve harçsız dev şehir Nan Madol'un gizemi aralanıyor










