Sular çekildi, köy ortaya çıktı, şimdi de kar altında kaldı!
- 10 / 1
Sivas'ta yaşanan kuraklık nedeniyle Pusat Barajı'nda su seviyesi önemli ölçüde azaldı. Bu durum, baraj inşa edilmeden önce sular altında kalan eski Pusat köyünün gün yüzüne çıkmasına neden oldu.
- 10 / 2
2006 yılında yapımına başlanan ve 2010 yılında tamamlanarak su tutmaya başlayan Pusat Barajı, son dönemde etkili olan kuraklıktan nasibini aldı. Barajın sularının çekilmesiyle birlikte, yaklaşık 16 yıl önce sulara gömülen eski Pusat köyünün yapıları ve sokakları birer birer ortaya çıktı.
- 10 / 3
Eski köyün tamamen gün yüzüne çıkmasından kısa bir süre sonra bölgede etkili olan yoğun kar yağışı, ortaya çıkan manzarayı daha da ilginç bir hale getirdi. Bir zamanlar sular altında kalan, sonrasında ise kuraklık nedeniyle tekrar görünen Pusat köyü, şimdi de kar örtüsüyle kaplandı. Bu durum, yaşanan kuraklığın boyutunu ve doğanın döngüsünü gözler önüne sererken, kar altındaki köy ve baraj havzası dron ile görüntülendi.
- 10 / 4
- 10 / 5
- 10 / 6
- 10 / 7
- 10 / 8
- 10 / 9
- 10 / 10
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor










