Stat hasretine son: Muğlaspor 4 maç sonra evinde!
- 6 / 1
Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Muğlaspor, aylar süren stadyum tadilatının ardından nihayet evine dönüyor. Yeşil-beyazlılar, 2 Kasım 2025 Pazar günü Elazığsporu Muğla Atatürk Stadyumunda ağırlayacak.
- 6 / 2
- 6 / 3
Stadyumun tek tribününün tamamlanmasıyla birlikte tam dört maçlık deplasman serisini geride bırakan Muğlaspor, taraftarlarıyla yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. Tadilatın sona ermesiyle birlikte futbolcular, uzun bir aradan sonra ilk antrenmanlarını da kendi sahalarının zemininde gerçekleştirdi. Kendi evinde oynama motivasyonuyla hazırlıklarını sürdüren ekipte tüm moraller yüksek seviyede.
- 6 / 4
- 6 / 5
Muğlaspor, stadyum hasretine son vereceği bu kritik karşılaşmada taraftarının coşkulu desteğiyle galibiyet serisine başlamayı amaçlıyor. Futbolseverlerin saat 15.00da başlayacak mücadeleye yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu önemli maç, aynı zamanda yeşil-beyazlıların yeni sezondaki ev sahibi performansının da bir göstergesi olacak.
- 6 / 6



- 21:49TarımınGizli Silahı: Pirinç Kabukları Toprağa Hayat Veriyor
- 21:40İsrail kontrol noktasında bekletilen 4 aylık Filistinli bebek hayatını kaybetti
- 21:31Fiber optik kazısında şok keşif: Toprağın altından onlarca bomba çıktı!
- 21:22Denizden yapılan dev proje: Eko Atlantic ile geleceğin şehri inşa ediliyor
- 21:13Singapur'un çaresizliği: Ülkeye sığmayan çöp için dev bir ada inşa ettiler, denizi bile dönüştürdüler











