Sonbahar renkleri Konyalıları Meram Köprüsü'nde buluşturdu
- 4 / 1
Konya'da yaz günlerinin sıcak atmosferi, hafta sonunda Meram'da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Tarihi Meram Köprüsü ve çevresindeki yürüyüş yolları, sonbaharın büyüleyici görüntüleriyle dolup taştı.
- 4 / 2
Sararan yaprakların suya düşmesiyle oluşan muazzam manzara, Konyalılar ve bölgeyi ziyaret eden misafirlerin ilgisini çekti. Çocuklar yapraklar arasında neşeyle oynarken, gençler bu eşsiz manzarada fotoğraflar çekip anılarını ölümsüzleştirmeye çalıştı.
- 4 / 3
Köprüde fotoğraf çektiren yeni evli çiftler, bu güzel günde keyifli anlar yaşadı. Aileler bebek arabalarıyla yürüyüş yaparak zaman geçirirken, hafta sonunu değerlendiren vatandaşlar tarihi köprü çevresinde yoğunluk oluşturdu.
- 4 / 4
Ziyaretçiler, sonbaharın büyüsüne kapıldıklarını ve atmosferin etkileyici olduğunu dile getirerek, renklerin güzelliğinin tadını çıkardıklarını ifade ettiler. Tarihi Meram Köprüsü, sonbaharın en güzel günlerinde Konyalılar için unutulmaz bir buluşma noktası haline geldi.
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!










