Şok operasyon: 458 uyuşturucu şüphelisi gözaltında - Bakan Yerlikaya'dan dramatik açıklamalar
- 3 / 1
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan ve 'Zeytinköy' olarak bilinen Yeşildere Mahallesi'nde, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen Narkokapan-2 operasyonunda tam 458 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını açıklarken "Biz uyuşturucuya savaş açtık; operasyonlarımızla onlara nefes aldırmayacağız" ifadelerini kullandı.
- 3 / 2
Operasyonun arka planında yaklaşık 4 ay süren yoğun teknik takip ve istihbarat çalışmaları yatıyor. Bakan Yerlikaya, torbacı olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik yürütülen bu çalışmalarda şüphelilerin tüm bağlantıları ve eylem yöntemlerinin detaylı şekilde tespit edildiğini belirtti. Şafak vakti başlayan operasyona 2 bin 753 polis memuru, 609 ekip, 1 helikopter, 2 İHA, 3 drone, 1 deniz aracı ve 35 narkotik dedektör köpeği katıldı.
- 3 / 3
Operasyon sadece Antalya ile sınırlı kalmadı, tam 17 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Mahalleye giriş ve çıkışların tamamen kontrol altına alındığı operasyonda, önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Polis helikopteri, İHA, drone ve narkotik dedektör köpekleri ile hem havadan hem karadan desteklenen operasyon sabah boyunca kesintisiz devam etti.
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar










