Şok gelişme! Otobüs terminalinde unutulan çantadan yarım kilo altın çıktı!
- 3 / 1
Bursa'nın İnegöl ilçesindeki otobüs terminalinde yaşanan olay, dikkati ve şansın bir araya gelmesiyle büyük bir vurgundan dönüştü. Bir yolcunun dalgınlığı sonucu bankta unutulan çantadan çıkanlar, güvenlik güçlerini bile şaşırttı.
- 3 / 2
Olay, İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Erzurum'a gitmek üzere terminale gelen Nesibe Ç. isimli yolcu, içerisinde yaklaşık 3 milyon 500 bin Türk Lirası değerinde ziynet eşyası bulunan çantasını bankta unutarak otobüse bindi. Şanssızlıklar zinciri, polisin dikkatiyle son buldu.
- 3 / 3
Terminalde rutin devriye gezen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, bank üzerinde bırakılmış bir çantayı fark etti. Şüpheli görülen çanta incelendiğinde, içerisinde çok sayıda altın ve değerli ziynet eşyası olduğu anlaşıldı. Güvenlik kameraları incelenerek çantanın sahibi Nesibe Ç. tespit edildi. Polis ekipleri tarafından terminale tekrar çağrılan Nesibe Ç.'ye, içerisinde yaklaşık yarım kilo altın bulunan çantası tutanakla teslim edildi. Kadın, polis ekiplerinin duyarlılığı ve titiz çalışması için minnettar olduğunu belirtti.
- 20:17Sibirya'dan şok eden keşif: 42 bin yıllık tayın kanı bile donmuş halde bulundu!
- 20:07Afyonkarahisar'daki otluk alandaki yangın, TOMA'larla kontrol altına alındı
- 19:58Tavşanlı ormanları alevlere teslim olmaktan kurtuldu: Erken müdahale fark yarattı
- 19:49Moldova Cumhurbaşkanı Sandu, yeni başbakan adayı Vasile Tofan'ı tanıttı
- 19:40Akaryakıtta beklenen indirim hayal kırıklığı yarattı: Pompaya yansımayacak!











