Söğüt şenliklerinde güvenlik önlemleri sıkı tutuldu

  • 4 / 1 Söğüt şenliklerinde güvenlik önlemleri sıkı tutuldu 0

    Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen 745’inci Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri esnasında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

  • 4 / 2 Söğüt şenliklerinde güvenlik önlemleri sıkı tutuldu 1

    Şenlikler boyunca 5 bin 412 kişi sorgulandı, ayrıca 3 bin 159 araç ve 2 bin 867 Mobil Plaka Tanıma Sistemi (MPTS) sorgulandı. Bunun yanı sıra 3 bin 243 Karagöz sorgusu gerçekleştirildi. Bu süreçte, Asal ve UYAP sistemleri kapsamında aranan 6 kişi yakalandı.

  • 4 / 3 Söğüt şenliklerinde güvenlik önlemleri sıkı tutuldu 2

    Etkinliğin güvenli bir şekilde tamamlanabilmesi için 20 Jandarma Asayiş Timi, 10 Trafik Jandarma Timi, 3 Jandarma Asayiş Komando Timi, drone unsurları, KOM, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) ve Terörle Mücadele (TEM) timleri ile bomba ve mayın arama köpekleri etkin bir şekilde görev aldı. Toplamda 13 jandarma subayı, 57 astsubay, 5 uzman jandarma ve 143 jandarma uzman çavuş etkinlikte görev yaptı.

  • 4 / 4 Söğüt şenliklerinde güvenlik önlemleri sıkı tutuldu 3