Sivas'ta gece yarısı kabusu: Ahır alev aldı, köylüler hayvanları kurtarmak için seferber oldu!
- 4 / 1
Sivas'ın sakin bir köyünde gece yarısı yaşanan ahır yangını, bölge halkını adeta dehşete düşürdü. Yangının başlangıç anı, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
- 4 / 2
Edinilen bilgilere göre, S.K. isimli vatandaşa ait ahırda başlayan alevler kısa sürede büyüdü. Yangını fark eden duyarlı köy sakinleri, zaman kaybetmeden ahırda bulunan hayvanları dışarıya çıkarmak için büyük bir çaba gösterdi. Bu fedakar müdahale sayesinde hayvanlar büyük ölçüde kurtarıldı.
- 4 / 3
Durumun bildirilmesi üzerine Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri, jandarma ve sağlık personeli hızla olay yerine intikal etti. Ekiplerin koordineli ve etkili müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Ancak yangın, ahırda maddi hasara yol açtı. Özellikle ahırda bulunan traktör ve çeşitli tarım ekipmanları kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.
- 4 / 4
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!
- 12:56Altekma, İstanbul Gençlik ile rövanş için sahaya çıkıyor










