Sivas'ın Yıldız Dağı'nda kayak sezonu coşkusu başladı: Türkiye'nin en genç merkezinde kar keyfi
- 6 / 1
Sivas'ın gözde kış turizm merkezlerinden Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, kayak sezonunu muhteşem bir açılışla başlattı. Türkiye'nin en genç ve en ekonomik kayak merkezlerinden biri olarak öne çıkan Yıldız Dağı, bu yıl da kayakseverlerin akınına uğradı.
- 6 / 2
Merkezde kar kalınlığının 1 metreyi aşmasıyla birlikte birçok pist kayak yapmaya hazır hale getirildi. Bu durum, kış sporları tutkunlarını heyecanlandırdı ve tesislerde yoğun bir ilgiye neden oldu. Türkiye'de kış sporlarının parlayan yıldızlarından biri haline gelen Yıldız Dağı, bu sezon da kayakseverlere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.
- 6 / 3
Sezonun açıldığının duyulmasıyla birlikte Sivas ve çevre illerden çok sayıda kayaksever ve sporcu Yıldız Dağı'na akın etti. Kayak merkezinde sporcuların yanı sıra aileler ve vatandaşlar da yerini alarak keyifli vakit geçirdi. Tesislerde renkli görüntüler oluşurken, kayakseverler doyasıya eğlenme fırsatı buldu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 11:34Aydın'da yangında yaralanan genç hayatını kaybetti
- 11:24Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü'nde yeni dönem başladı
- 11:14Karabük Üniversitesi akademisyenleri 22 başarıya imza attı
- 11:04İlkokul öğrencileri Aydın Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti
- 10:54Afyonkarahisar'da 17 bin 600 kullanımlık uyuşturucu yakalandı











