Şırnak'ta yeni adliye binası için saha incelemesi yapıldı

  • 5 / 1 Şırnak'ta yeni adliye binası için saha incelemesi yapıldı 0

    Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Bilgehan Kayık, yapımına başlanan yeni Şırnak Adliye binası inşaat alanını ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi.

  • 5 / 2 Şırnak'ta yeni adliye binası için saha incelemesi yapıldı 1

    Ziyaret kapsamında Başsavcı Şahin ve Komisyon Başkanı Kayık'a, yüklenici firma temsilcileri ile teknik personel tarafından temel hazırlıkları, kazı çalışmaları ve alan düzenlemesine ilişkin detaylı bilgi sunuldu. Yetkililer, inşaatın ilk aşamasının planlanan takvime uygun şekilde devam ettiğini aktardı.

  • 5 / 3 Şırnak'ta yeni adliye binası için saha incelemesi yapıldı 2

    Başsavcı Şahin, tamamlandığında yeni adliye binasının modern, fonksiyonel ve vatandaş odaklı yargı hizmetlerinin sunulmasına önemli katkı sağlayacağını belirtti. İnşa sürecinin sağlıklı ilerlemesi için gerekli değerlendirmelerin yapıldığı ve ilgili birimlere talimat verildiği kaydedildi.

  • 5 / 4 Şırnak'ta yeni adliye binası için saha incelemesi yapıldı 3

    Şırnak'ın artan ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan yeni adliye binasının, şehir için güçlü bir yargı altyapısı oluşturması hedefleniyor. Çalışmaların düzenli olarak yakından takip edileceği bildirildi.

  • 5 / 5 Şırnak'ta yeni adliye binası için saha incelemesi yapıldı 4