Şırnak'ta büyük operasyon: 610 milyon liralık kaçakçılık darbesi

  • 6 / 1 Şırnak'ta büyük operasyon: 610 milyon liralık kaçakçılık darbesi 0

    Şırnak’ta gerçekleştirilen son operasyonlar, kaçakçılık ve uyuşturucu ticaretine ağır bir darbe indirdi. Güvenlik güçleri, bir hafta içinde piyasa değeri yaklaşık 610 milyon lira olan kaçak ürünler, döviz, altın, silah ve araçları ele geçirdi.

  • 6 / 2 Şırnak'ta büyük operasyon: 610 milyon liralık kaçakçılık darbesi 1

    Yapılan denetim ve baskınlarda, 20 bin 720 paket kaçak sigara, 10 bin adet elektronik sigara tütünü, 1.950 puro, 75 elektronik sigara, 27 kilogram nargile tütünü ve 12 kilogram kaçak çay gibi dikkat çekici miktarlarda yasa dışı ürünler bulundu. Ayrıca, 1 uzun namlulu silah, 79 fişek ve 9 şarjör de ele geçirildi.

  • 6 / 3 Şırnak'ta büyük operasyon: 610 milyon liralık kaçakçılık darbesi 2

    Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 20-26 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenledikleri operasyonlarda uyuşturucu madde ticaretine ilişkin önemli bulgular elde etti. Ele geçirilen 0,70 gram metamfetamin ve 7,79 gram sentetik kannabinoid, uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

  • 6 / 4 Şırnak'ta büyük operasyon: 610 milyon liralık kaçakçılık darbesi 3

  • 6 / 5 Şırnak'ta büyük operasyon: 610 milyon liralık kaçakçılık darbesi 4

  • 6 / 6 Şırnak'ta büyük operasyon: 610 milyon liralık kaçakçılık darbesi 5