Sınırda şok gelişme: Sahte Euro'lar Bulgar sürücünün üzerinden çıktı!
- 3 / 1
Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'nın Bulgaristan'daki muadili Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'nda yapılan operasyonda, bir otomobil sürücüsünün üzerinde çok miktarda sahte Euro banknot bulundu. Olayın ardından Bulgar sürücü gözaltına alındı.
- 3 / 2
Kapitan Andreevo sınır kapısında gerçekleştirilen bu operasyon, ülkeye sahte para sokulması yönündeki bir girişimi başarıyla engelledi. Sınır Polisi Genel Müdürlüğü'ne bağlı Sahtecilikle Mücadele Birimi'nin yürüttüğü detaylı soruşturma sonucunda, sahte banknotların ülkeye sokulmasında kullanılan bir kanalın tespit edildiği öğrenildi.
- 3 / 3
Gümrük İdaresi ve Sınır Polisi ekiplerinin koordineli çalışması sayesinde, Bulgaristan'a giriş yapmak üzere olan Bulgar plakalı bir yolcu otosu durduruldu. Otomobilin sürücü koltuğunda oturan 52 yaşındaki Bulgaristan vatandaşı şahsın üzerinde ve araçta yapılan detaylı aramalarda, 50 ve 200 Euro'luk banknotların yanı sıra 100 dolarlık banknotların da sahte olduğu belirlendi. Ele geçirilen paraların kalitesinin oldukça yüksek olduğu rapor edildi. Olayla ilgili olarak ön soruşturma başlatılırken, sürücü sahte para nakletme suçuyla adli makamlara teslim edildi.
- 05:11Euro Bölgesi'nde ticaret dengesi şaşırttı: Mart ayında 7,8 milyar euro fazlalık
- 05:01Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan, 'Muhtemel Aşk' dizisinde buluşuyor
- 04:51Binlerce yıllık hazineden 'gök taşı' çıktı: İspanya'da arkeoloji dünyasını sarsan keşif!
- 04:41ABD, Hindistan'a 428 milyon dolarlık silah satışını onayladı
- 04:31Trinity testinin 'imkansız' mirası: Nükleer felaketten doğan eşsiz kristal keşfedildi










