Sındırgı'da depremin ardından yıkılan binaların molozları temizleniyor

  • 6 / 1 Sındırgı'da depremin ardından yıkılan binaların molozları temizleniyor 0

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, 27 Ekim'de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasar gören binaların kontrollü yıkımı devam ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonundaki ekipler, riskli yapıları güvenli bir şekilde ortadan kaldırıyor.

  • 6 / 2 Sındırgı'da depremin ardından yıkılan binaların molozları temizleniyor 1

    Kurtuluş ve Camikebir Mahalleleri'nin kesiştiği Akhisar Caddesi üzerinde bulunan 3, 4 ve 5 katlı toplam 5 binanın yıkımı tamamlandı. Yıkım işleminin ardından ortaya çıkan molozlar, iş makineleri tarafından bölgeden kaldırıldı.

  • 6 / 3 Sındırgı'da depremin ardından yıkılan binaların molozları temizleniyor 2

    Yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının sona erdiği caddelerde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Sındırgı Belediyesi işbirliğiyle yol yıkama ve süpürme çalışmaları yürütülüyor. Ekiplerin, cadde temizliği ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

  • 6 / 4 Sındırgı'da depremin ardından yıkılan binaların molozları temizleniyor 3

  • 6 / 5 Sındırgı'da depremin ardından yıkılan binaların molozları temizleniyor 4

  • 6 / 6 Sındırgı'da depremin ardından yıkılan binaların molozları temizleniyor 5