Sinan Akçıl, Selendi'de coşkulu bir konser verdi
- 4 / 1
Manisa'nın Selendi ilçesinde, düşman işgalinden kurtuluşun 103. yıldönümü ve ilk kez düzenlenen Tütün ve Cirit Festivali kapsamında bir halk konseri gerçekleştirildi. Ünlü pop sanatçısı Sinan Akçıl'ın sahne aldığı konserde binlerce kişi eğlenceli bir gece geçirdi.
- 4 / 2
Akçıl'ın enerjik sahne performansı ve esprileri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Seslendirdiği şarkılarla vatandaşlar gönüllerince eğlenirken, unutulmaz bir gece yaşadılar. Konser, havai fişek gösterileriyle geç saatlerde sona erdi.
- 4 / 3
Konserde sürpriz bir an yaşandı. Sinan Akçıl, Selendi halkının takdirini toplayan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu sahneye davet etti. Akçıl ve Bakan Kasapoğlu, birlikte İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' şarkısını seslendirerek düet yaptı. Büyük alkış alan Kasapoğlu ve Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, sanatçı Akçıl'a çiçek ve Selendi Belediyespor forması hediye etti. Geceye, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Selendi Kaymakam vekili Kula Kaymakamı Talha Altuntaş, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Selendi Belediye Başkanı Murat Daban ve çok sayıda vatandaş katıldı.
- 4 / 4
- 11:53Aslanapa'da orman yangınlarına karşı teyakkuz: Acil önlemler masada
- 11:34Aliağa FK'de köklü değişim: Dört isimle yollar ayrıldı
- 11:2519 Mayıs'ta Samsun'da bayrak devir teslim töreni coşkuyla kutlandı
- 11:15Marmaris'te 19 Mayıs ruhu coşkuyla canlandı: Çelenk töreniyle başlayan kutlamalar geceye taşacak
- 11:06Karşıyaka Yalı Bulvarı'nda güvenli geçiş için yükseltilmiş platform uygulaması









