Siirt'te güvenlik güçlerine 68 yeni araç teslim edildi

  • 5 / 1 Siirt'te güvenlik güçlerine 68 yeni araç teslim edildi 0

    Siirt'te, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen bir törenle 68 yeni araç, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. Vali Kemal Kızılkaya, törende yaptığı konuşmada, 28 Kasım'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı liderliğinde düzenlenen ve 9 bin 200 aracın Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na tahsis edildiği törene il emniyet müdürü ve il jandarma komutanıyla katıldıklarını belirtti.

  • 5 / 2 Siirt'te güvenlik güçlerine 68 yeni araç teslim edildi 1

    Vali Kızılkaya, bugünkü törende teslim alınan araçların 48'inin Emniyet Müdürlüğü'ne, 20'sinin ise İl Jandarma Komutanlığı'na ait olduğunu ve bu 68 aracın il merkezi ile ilçelerde görev yapan kolluk birimlerine dağıtılacağını açıkladı. Bu araçların, Siirt'in hem şehir merkezinde hem de kırsalında daha hızlı, etkin ve güçlü bir güvenlik hizmeti sunulmasına önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

  • 5 / 3 Siirt'te güvenlik güçlerine 68 yeni araç teslim edildi 2

    Yenilenen araç filosu sayesinde vatandaşlara daha kaliteli, hızlı ve etkin güvenlik hizmeti sunulacağını ifade eden Vali, milletin huzuru, güvenliği ve kamu düzeninin en üst seviyede korunmaya devam edeceğini söyledi. Halkın huzuru için operasyonların kararlılıkla süreceğini, asayişten trafiğe, uyuşturucu ve organize suçlarla mücadeleye kadar tüm güvenlik faaliyetlerinin daha verimli yürütüleceğini ekledi.

  • 5 / 4 Siirt'te güvenlik güçlerine 68 yeni araç teslim edildi 3

    Vali Kızılkaya, 68 yeni aracın ile kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne, Jandarma Genel Komutanlığı'na ve tüm teşkilat mensuplarına şükranlarını iletti.

  • 5 / 5 Siirt'te güvenlik güçlerine 68 yeni araç teslim edildi 4