Seyyardan başlayıp kendi dükkanını kuran dönerci Mustafa Kaya'nın 35 yıllık başarı hikayesi
- 5 / 1
Kayseri'de 35 yıl önce seyyar satıcı olarak döner ve turşu satarak mesleğe başlayan Mustafa Kaya, 26 yıldır kendi dükkanında müşterilerine hizmet veriyor. 71 yaşındaki Kaya, 1985 yılında el arabasıyla okulların önünde satış yaparak işe başladığını ve 2000 yılında dükkan açtığını belirtiyor.
- 5 / 2
Kaya, fiyatları herkes yiyebilsin diye özellikle uygun tuttuğunu vurguluyor. Turşunun bardağını 30, döneri 80 TL'den sattığını ve bir senedir zam yapmadığını söyleyen Kaya, "Kayseri'de bizim gibi 80 liraya döner satan yok. Her vatandaş yesin ve gariban insanlar da faydalansın diye uyguna veriyoruz" diyor.
- 5 / 3
İşini kendisi yapıp kendisi satan Kaya, 35 yıldır döner ve turşuculuk mesleğini sürdürüyor. Müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı ürün sunmaya devam eden Kaya'nın hikayesi, azim ve emeğin başarıya dönüşmesinin bir örneği olarak dikkat çekiyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 03:32Haziranda çalışanlara 'çift maaş' gibi ek ödeme geliyor
- 03:22Survivor'da şok eden yüzüş: Yarışmacı Beyza, Sercan'la buluşmak için kampı terk etti, Acun Ilıcalı sert çıktı!
- 03:11IEA'nın raporu: 10 araçtan 3'ü elektrikli olacak
- 03:01Hürmüz Boğazı'nda şok! İran, izinsiz geçen tankere kamikaze İHA ile saldırdı
- 02:51Singapur'da yabancılara konut alımı sınırlı: Onay ve ek vergiler devrede










