Seydikemer'de cinayet davası: Savcı, 4 sanık için müebbet istedi
- 4 / 1
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşanan Şaban Ataş cinayetinin 4 sanığının yargılandığı dava devam ediyor. Müge Anlı programına katılan Emine Karabulut'un cinayeti itiraf etmesinin ardından Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk ve Mert Ataş tutuklanırken, Durkadın K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
- 4 / 2
Bugünkü duruşmada savcı, Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk, Mert Ataş ve Durkadın K.'nın tasarlayarak kasten öldürme suçundan cezalandırılmalarını talep etti. 22 Mart'ta ortadan kaybolan ve bir gün sonra kayıp başvurusu yapılan Şaban Ataş'ın bulunamaması üzerine başlatılan soruşturma, Emine Karabulut'un itirafıyla sonuçlanmıştı. Ataş'ın eski eşi olan Karabulut, canlı yayında cinayeti itiraf etmişti.
- 4 / 3
Duruşmada sanıklar savunmalarını yaptı. Mert Ataş, cinayete dahil olmadığını, sadece cesedin taşınmasına yardım ettiğini belirterek tahliyesini istedi. Emine Karabulut ise oğlunun ve kendisinin Mert Ataş'ın baskısı altında kaldıklarını, ceset taşımaya yardım ettiklerini ve pişman olduklarını söyledi. Burhanettin Öztürk ise suçlamaları reddederek Emine Karabulut'un ifadesindeki çelişkilere dikkat çekti ve yasak aşk iddiasını yalanladı. Durkadın K. ise cinayeti Burhanettin Öztürk'ün işlediğini ve olayı gördüğünü öne sürdü. Duruşma, ek savunma alınması için ileri bir tarihe ertelendi.
- 4 / 4
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar









