Seydikemer'de 2. tarım ve hayvancılık fuarı kapılarını açtı
- 6 / 1
Seydikemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, yapılan törenle ziyaretçilere kapılarını açtı. Yoğun katılımın olduğu açılış programı, bölgedeki tarım ve hayvancılık alanında önemli bir buluşma sağladı.
- 6 / 2
Fuarın açılışına Seydikemer Kaymakamı Mustafa Dilekli, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri fuar alanını gezerek stantları ziyaret etti ve katılımcılarla sohbet ederek ürünler hakkında bilgi aldı.
- 6 / 3
Fuar alanında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, bu organizasyonun bölge için önemine dikkat çekerek, “Fuarımızın açılışını gerçekleştirdik. Katılım oldukça yoğundu ve bu durum bizleri sevindirdi. Fuarın, hem ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacağını hem de Seydikemer’in adını daha geniş kitlelere duyuracağını düşünüyorum” dedi. Fuarın 3 gün boyunca devam edeceği belirtildi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 04:42Emeklilerin hayalleriyle gerçekler arasındaki uçurum derinleşiyor: 'Retired' mı, 'emekli' mi?
- 04:32Volkswagen, 50 bin işçi çıkaracak: Kriz derinleşiyor
- 04:21OPEC petrol üretiminde 3 aylık sessizliği bozdu: Haziran'da artış!
- 04:11Melbourne'da 90 kilometrelik ulaşım ağı için kazılar başlıyor: İlk etap 26 kilometre tünel
- 04:01Yasemin Kay Allen'den Maldivler videosu hakkında net yalanlama: O kişi ben değilim!











