Serik'te emniyet şeridindeki araç dramı: 2 yaralı, çocuklar gözyaşları içinde kaldı
- 5 / 1
Antalya'nın Serik ilçesinde, D 400 Karayolu Yukarıkocayatak kavşağında trafik kazası yaşandı. Arızalanan bir otomobilin emniyet şeridine park edilmesinin ardından, bir hafif ticari aracın çarpması sonucu iki kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekipler, yaralılara müdahale ederken, kazadan korkan çocukları da teselli etti.
- 5 / 2
Edinilen bilgilere göre, H.Ç. tarafından kullanılan 07 AUN 108 plakalı otomobil arızalanınca, sürücü aracını emniyet şeridine park etti. Kısa bir süre sonra, A.A.'nın kullandığı 07 MC 9119 plakalı hafif ticari araç bu otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da hasar gördü.
- 5 / 3
Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü A.A. ve eşi, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan ve kazayı yara almadan atlatan iki çocuk ise gözyaşları içinde kaldı; sağlık ve itfaiye ekipleri onları sakinleştirmeye çalıştı. Polis, kazanın nedenlerini araştırmak üzere inceleme başlattı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 12:56Seferihisar'da dehşet sona erdi: Vatandaşı katleden ayı avcıların tüfeğiyle vuruldu
- 12:46Muğla itfaiyesi, 6 ayda 2 bin 241 olaya müdahale etti
- 12:36Elif Turan başardı: Dünyanın zirvesindeki üniversiteden tam bursla kabul
- 12:26Aliağalı öğrenciler, İtalya'daki kodlama olimpiyatından 17 ödülle döndü
- 12:16Çanakkale'de altın madeni projesi için korkulan oldu: Yürütme durduruldu!











