Şeker krizi direksiyonda: Kontrolden çıkan araç çarşıyı birbirine kattı
- 5 / 1
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, seyir halindeyken kan şekeri düşen bir esnaf, aracının kontrolünü kaybederek kaldırıma daldı. Araç, bir pastanenin dondurma dolabına ve park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
- 5 / 2
Görüntülerde, aracın hızla kaldırıma çıkışı, dükkanların önünden süratle geçişi ve dondurma dolabını parçaladığı anlar yer alıyor. Kazayı gören vatandaşlar hemen sürücünün yardımına koşarken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücünün şekerinin düşmesi nedeniyle kontrolü kaybettiği belirtildi.
- 5 / 3
Park halindeki otomobili zarar gören döner ustası Mustafa Kaplan, kaza anında kimsenin bulunmamasının büyük bir şans olduğunu söyledi. Pastane işletmecisi Mustafa Coşkun ise, çarpışmanın şiddetinin ağır dondurma dolabını 20 santimetre içeri ittiğini ve o an kaldırımda kimse olmadığı için şükrettiklerini ifade etti. Sürücünün bilincinin tam yerinde olmadığı ve olan biteni hatırlamadığı aktarıldı.
- 5 / 4
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olayda maddi hasar oluşmasına rağmen, kimsenin yaralanmaması teselli kaynağı olarak değerlendiriliyor. Sürücünün sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmedi.
- 5 / 5
- 20:50Aliağa'da alevler yükseldi, ekipler seferber oldu
- 20:40Muğlaspor, dayanıklılık testinden başarıyla geçti
- 20:31Algida kamyoneti devrildi, dondurmalar yola saçıldı: 1 yaralı
- 20:21İnegöl'de rögara düşen keçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
- 20:11Sıcak çarpması ölümcül olabilir: Acilci doktorun hayati uyarıları!











