Şehitkamil sahada! Başkan Yılmaz, Kızıkhamurkesen'de vatandaşla omuz omuza: 'Sorunlar yerinde çözülecek!'
- 5 / 1
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halkın nabzını tutmak ve mahallelerin sorunlarına doğrudan çözüm üretmek amacıyla 'halk buluşmaları' kapsamında Kızıkhamurkesen Mahallesi'ni ziyaret etti. Bu anlamlı buluşmaya çevre mahallelerden de büyük bir katılım gösterilmesi, etkinliğe adeta bir şölen havası kattı.
- 5 / 2
Başkan Yılmaz'a bu önemli ziyaretinde, başkan yardımcıları, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, belediye meclis üyeleri ve birim yöneticileri de eşlik etti. Başkan Yılmaz, mahalle sakinleriyle kurduğu samimi diyaloglar esnasında, yollar, parklar, altyapı, temizlik ve sosyal tesis gibi pek çok alandaki eksiklikleri bizzat yerinde tespit etti. Vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Yılmaz, bu talepleri not alarak çözüm için ilgili birimlere anında talimatlar verdi. "Şehitkamil'in her köşesine eşit hizmet götürme gayretindeyiz. Nerede bir ihtiyaç varsa, biz orada olacağız ve sizlerin öncelikli taleplerini en kısa sürede hayata geçireceğiz," diyen Yılmaz, hizmet anlayışının temelinde vatandaş odaklılık olduğunu vurguladı.
- 5 / 3
Hemşehrilerinin kendisine gösterdiği sevgi ve güvenin, en büyük sorumluluğu olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Sizlerin duası ve desteği bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Her mahallede gördüğümüz bu coşku, geleceğin Şehitkamil'ini inşa etme çabamızda bize güç veriyor. Kızıkhamurkesen Mahallesi de bu hizmetlerden en üst düzeyde nasiplenecek," ifadelerini kullandı. Yılmaz, belediyecilik anlayışlarını "yerinde tespit, hızlı çözüm" ilkesi üzerine kurduklarını yineleyerek, "Masa başında değil, vatandaşımızın yanında, sorunları yerinde görerek çözümü sahada üretiyoruz. Bugün burada da aynı anlayışla hareket ettik. Tüm birimlerimiz koordineli çalışarak beklentilerinizi karşılayacak. Bu talepler bizim için çok kıymetli ve ilgili birimlere yönlendirildi. Süreci bizzat takip edeceğim. Huzurunuz ve refahınız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Mahalle sakinleri ise Başkan Yılmaz'ın sahada olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor









