Şehitkamil'de Köyce Festivali başladı: Ağustos ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek

  • 6 / 1 Şehitkamil'de Köyce Festivali başladı: Ağustos ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek 0

    Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın girişimiyle kırsal mahallelerde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yılı etkinlikleri kapsamında başlatılan Köyce Festivali, Kozluyazı Mahallesi'nde başladı.

  • 6 / 2 Şehitkamil'de Köyce Festivali başladı: Ağustos ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek 1

    Spor faaliyetlerinden çocuk etkinliklerine, konserlerden sinema gösterimine kadar çeşitli etkinliklerin yer alacağı festival, Ağustos ayı boyunca farklı mahallelerde devam edecek. Belediye Başkanı Yılmaz, Zafer Bayramı kutlamalarını kırsal mahallelerde başlatarak köylerde bir aylık sanat ve eğlence havası estirmeyi hedefliyor.

  • 6 / 3 Şehitkamil'de Köyce Festivali başladı: Ağustos ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek 2

    Başkan Yılmaz, Köyce Festivali'nin sıradan bir şenlik değil, bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, çocuk, genç, yetişkin ve yaşlı herkese yönelik çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirtti. Köylerin açık hava etkinlik alanlarına dönüştürüleceğini ve birlik beraberlik ortamının güçlendirileceğini ifade etti. Çocuklar için oyunlar, yüz boyama ve sahne gösterileri; gençler ve yetişkinler için ise spor turnuvaları, konserler ve halk oyunları gösterileri planlandı. Dondurma, patlamış mısır ve pamuk şeker gibi ikramlar da nostaljik bir atmosfer yaratacak.

  • 6 / 4 Şehitkamil'de Köyce Festivali başladı: Ağustos ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek 3

    Festivalin Ağustos ayı boyunca Sam, Aktoprak, Dülük, Işıklı, Küllü, Yamaçoba ve Akçaburç köylerinde de devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, tüm hemşerilerini eğlenceli anlar yaşamak için festivale davet etti.

  • 6 / 5 Şehitkamil'de Köyce Festivali başladı: Ağustos ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek 4

  • 6 / 6 Şehitkamil'de Köyce Festivali başladı: Ağustos ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek 5